7 Redenen

Kwaliteits garantie

Creeer-Ruimte.nl heeft als organisatie slechts één doel namelijk dat als onze klanten tevreden zijn, dan zijn wij pas tevreden. Deze doelstelling vindt u terug in onze betalingscondities. U betaald namelijk eerst de helft van de opdracht bij bestelling aan de producent, vervolgens 25% bij aflevering de laatste 25% van het aankoopbedrag betaalt u pas bij de (op)levering als u helemaal tevreden bent.

Meerdere optiemogelijkheden

Door de keuzemogelijkheid van de verschillen opties voor de levering en montage wordt het aanschaffen van een blokhut voor iedereen mogelijk.

Lage onderhoudskosten

U kunt uw Creeer-Ruimte.nl blokhut bestellen met afgelakte ramen en deuren, waarop 3 jaar fabrieksgarantie wordt gegeven. U dient slechts de wanden in uw eigen kleur te schilderen, of door ons te laten impregneren.

Garantie

Op al onze producten geven we 5 jaar fabrieksgarantie. Maar niet alleen op de producten zelf maar ook op al ons bijkomende werk zoals straatwerk of keuken aansluiting, denk hierbij aan optiekeuze 2,3 en 4.

Het product vervaardigd geheel naar uw wensen

Wij zorgen ervoor dat u het product krijgt dat geheel naar uw wensen is ontwikkeld. Een raam of een deur op een andere plaats, mits voor bestelling goed aangegeven, is dus geen probleem. Maar wij gaan nog verder, als u uw blokhut geplaatst wilt hebben op een speciale plek, of u heeft een speciaal eigen design, wij zullen er alles aan doen om dit voor u te verwezenlijken. Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte.

Minimale verstoring

Wij zoeken altijd naar de mogelijkheden zodat uw tuin minimaal wordt verstoord. Er hoeft in veel gevallen geen betonvloer gestort te worden, ook wordt u niet weken lang met bouwvakkers door uw tuin opgezadeld. Daarnaast hoeft u in uw tuin niet op zoek naar een plek voor uw blokhut, wij maken de blokhut zo, dat hij op de plek past waar u hem wilt hebben.

Persoonlijke behandeling

Als u als nieuwe klant bij ons komt krijgt u een persoonlijke verkoper toegewezen. Deze verkoper blijft het gehele proces uw aanspreekpunt, vanaf de offerte, het bestellen, leveren en de nazorg. Onze verkopers helpen u graag aan een mooie blokhut.