Veelgestelde vragen

Hoe kom ik erachter dat ik een vergunning nodig heb?

Wanneer u wilt weten of u een vergunning nodig heeft, kijkt u dan op het tabblad Technisch of kijk op de website van Vrom hier kunt u precies de Nederlandse richtlijnen vinden. Mocht u een vergunning nodig hebben, dan voorzien wij u vanzelfsprekend van alle gegevens die nodig zijn en mocht u vragen krijgen tijdens deze vergunningsaanvraag kunt u ons altijd gebruiken als vraagbaak.

Kunnen wij misschien een voorbeeld blokhut/tuinhuis bezichtigen?

Creeer Ruimte beschikt op dit moment over een showterrein in Vianen (UT) waar verschillende modellen staan opgebouwd. Hier kunt u een duidelijk beeld krijgen van de kwaliteit van onze producten. mocht u een afspraak willen maken neemt u dan gerust contact met ons op via het contact formulier of via een andere weg onze contact gegevens staan op dezelfde pagina.

Welke mogelijkheden bieden jullie?

Bij Creeer Ruimte is omtrent het ontwerp en oplevering van uw houten blokhut bijna alles mogelijk, wij verwijzen u daarom graag door naar de verschillende pagina’s met voorbeeldmodellen om inspiratie op te doen. Mocht u toch onzeker zijn of uw ontwerp mogelijk is, neemt u dan gerust contact met ons op en wij zullen nakijken voor u of er mogelijkheden zijn.

Wat voor Garantie bieden jullie?

Wij geven 5 jaar garantie op de blokhut en alle componenten die door ons aan de blokhut zijn toegevoegd, dus bijvoorbeeld de fundering, luiken, bekabeling, isolatie of dakshingles, etc.. Deze garantie is natuurlijk alleen maar geldig bij een normaal onderhoud aan het tuinhuis. 
Op eventueel schilderwerk wat door de fabriek verzorgd is heeft u 3 jaar garantie.

Kunnen wij de blokhut zelf opbouwen?

Het zelf opbouwen van de blokhut is geen enkel probleem, het bouwpakket wordt voorzien van een uitgebreide opbouwbeschrijving. Mocht u toch vragen hebben wat betreft de opbouw zijn wij telefonisch ook buiten kantoortijden bereikbaar.