Leverings opties

Optie 1:

Dit is de optie waarmee de meeste aanbieders werken, maar waarin Creeer-Ruimte.nl zich zeker onderscheidt. U krijgt bij deze optie een bouwpakket thuisbezorgd van uw prieel, blokhut of carport. Dit wil zeggen dat u voor de montage zorgdraagt. Voor iedereen de echte 'doe-het-zelver' is dit geen enkel probleem. Veel van onze cliënten maken van de opbouw van hun bouwpakken een leuk familie project. Het onderscheid ligt juist in de service die wij leveren in constructie. U ontvangt een duidelijke opbouwbeschrijving met bijbehorende bouwtekeningen. Tevens is onze helpdesk buiten kantooruren bereikbaar, dit voor de aanvullende ondersteuning in het bouwproject of voor de meest uiteenlopende soorten vragen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! De belangrijkste factor is dat het afleveradres bereikbaar dient te zijn voor een vrachtwagen.

Optie 2:

Deze optie is in het leven geroepen speciaal voor mensen die zelf wel de gelegenheid hebben om in de periode voor de bouw te zorgen voor een goede fundering op waterpas en maar liever de opbouw van de blokhut overlaten aan speciale vakmensen. In dit geval wordt de blokhut volledig door ons opgebouwd. Voor de bijkomende werkzaamheden en de afwerking, zoals bijvoorbeeld elektra-aansluitingen en het schilderwerk dient u dan ook zelf te zorgen.

Optie 3:

Bij deze derde optie denken we aan mensen die totaal geen tijd hebben om een blokhut op te bouwen of mensen die bezitten over de spreekwoordelijke twee linker handen. Optie 3 houdt voor u in dat alles vanaf de levering tot en met de montage door Creeer-Ruimte wordt verzorgd inclusief de aanleg van een fundering. Voor het bepalen van de juiste fundering is een afspraak vereist op de bouwlocatie. Bij deze optie gaan wij er vanuit dat u zelf de afwerking verzorgt, zoals b.v. elektra-aansluitingen, eventueel tegelwerk en het schilderwerk.

Optie 4:

De "Sit back and relax" optie. In overleg met u verzorgen wij alles naar uw wens. Van opbouw tot aan de montage. De levering is kant en klaar en klaar voor gebruik. Bij deze laatste optie is niets te gek, een centrale verwarming of/en een Cat.5 internet aansluiting alsmede het schilderwerk.

Mocht u zich niet in bovenstaande opties kunnen vinden, neem gerust contact met ons op om een oplossing op maat te vinden.