Over ons

Wij van Creeer-Ruimte hebben ons sinds 2004 gespecialiseerd in maatwerk op het gebied van houtstapelbouw, maar ook in maatwerk van andere soorten houtbouw, zoals carports of overkappingen. Wij zijn dagelijks bezig om uitzonderlijke wensen op het gebied van houtbouw uit te werken en te realiseren. Elke dag ontvangen wij de meest uiteenlopende verzoeken om met maatwerk van eigen tekentafel, een berging, een carport, een kantoor in de tuin of een vakantiewoning op elke gewenste locatie te realiseren.

Onze organisatie vindt zijn oorsprong in het samenvoegen van ruime ervaring in de houtbouw, expertise op het gebied van bouwprocessen en onbegrensde creativiteit. Het blijkt steeds weer dat deze unieke combinatie de juiste oplossingen biedt.

Heeft u gebrek aan opbergruimte, zoekt u een locatie om kantoor te kunnen houden of juist een plek in eigen tuin om op een warme maar vochtige zomeravond toch buiten te kunnen genieten? Een duurzame oplossing is dichterbij dan u denkt.

Wanneer u zicht kunt vinden in bovenstaand profiel verwijzen wij u graag naar onze voorbeeldmodellen die nader omschreven staan op onze website. Wanneer u graag eens "sfeer wilt proeven", nodigen wij u graag uit op ons showterrein in Vianen (UT). Hier staat een aantal showmodellen die u inspiratie biedt voor uw eigen ontwerp.